сряда, 13 юни 2012 г.

Червена боровинка

Ето още малко бижута от мен. Този път са два вида обеци с червени топчета, като моята плодова асоциация е с червената боровинка, защото е с малки червени плодове.
Включвам ги в плодовото предизвикателство на Двете елши в категория бижута.

вторник, 12 юни 2012 г.

С дъх на лято

Преди около две години, когато започнах да се занимавам с декупажна техника ми беше станало мания да си купувам салфетки и да си разменяме със сестра ми. Събрала съм толкова много видове, че седях и се чудех коя точно да използвам, коя ще изглежда най-добре и накрая се спрях на няколко, които носят лятно настроение.
Първата е с плодов привкус, сочна, утоляваща жаждата.....


Салфетката, която използвах е тази:


Картичката отива при Картичкофурии и КФП 120 - картичка със салфетка
и при Двете елши  - плодово предизвикателство.

Следващата картичка е с цветя:


и е направена от тази салфетка:


И последната е с доста морско настроение:от тази салфетка:Всчки картички ги направих с голямо удоволствие за предизвикателството на Грета - Арт и Картичкофурии.

Пожелавам ви много лятно настроение!

петък, 8 юни 2012 г.

Картичка по блог дизайн

Тeчето е пуснала много интересна тема при Картичкофуриите и нямаше как да я пропусна и да не се постарая да си направя картичка и на моя блог. Доста отдавна съм си избрала този фон за блога, защото ми харвсва и е в любими за мен цветове и ето каква картичка се получи:


Много ми помогна принтера разбира се, но някой от елементите - точките, розовите балончета и фона на горната част си ги направих сама. Даже реших да сложа и "публикация" :) :) :)

Успешен ден и усмивки!