понеделник, 12 септември 2011 г.

Есенно

Преди няколко месеца получих еднo подаръче от Вили - Green-Eyed Girl. Това е книгоразделител, който си харесвам много и ме вдъхнови да пробвам и аз да се пооцапам с акварелни боички.

С картичката ще участвам при Аrti-mark и игра 22 "Отива си лятото...идва есента"
и в предизвикателството на Gretas`Art при Картичкофуриите "Есен в гората".


А книгоразделителя е само за игра 22 на Арти марк.


6 коментара:

  1. Цвети,ако знаеш как чакам всяка твоя публикация!Страхотно завръщане ,картичката ти е много идейна и това клонче направо е великолепно-страхотна идея!Книгоразделителите са събрали всичкото слънце на лятото,разкошни!Желая ти успех,творческа и слънчева седмица от мен!

    ОтговорИзтриване
  2. Цвети много се радвам че отново участваш в игрите. Прекрасни както винаги са нещата, които си измайсторила.

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотна идея с това клонче! Много впечатляваща картичка се е получила! А книгоразделителят е като прекрасна картина!

    ОтговорИзтриване
  4. Великолепни са - и картичката, и книгоразделителя! Много е хубаво, че си последвала импулса си на вдъхновение, за да създадеш тези красоти!

    ОтговорИзтриване
  5. Феноменална идея!Много ми хареса есенната картичка , а книгоразделителите са ми пролетни , но в тези меки цветове също ме грабнаха!Успех!

    ОтговорИзтриване
  6. Цвети, радвам се, че съм успяла да те провокирам да опиташ нещо различно! Акварелните бои са перфектни за експериментиране на ефекти:) И книгоразделителят, и картичката са прекрасни!

    ОтговорИзтриване