неделя, 9 юни 2013 г.

Късметлийки в „Сподели ме за късмет“

Здравейте мили момичета,
накарах ви да чакате малко повече, но това е защото няколко дни размишлявах как да разпределя наградите. Определено очакванията ми бяха малко по-високи, мислех си, че повече хора ще се включат в играта, но пък 6 ми е съдбоносно число.
Идеята ми беше да избера победителките на случаен принцип с рандом генератора, но след това което ми се случи не му вярвам. При първи и трети опит се падна едно и също число (няма да кажа кое), затова моето решение е следното:
Всяка от вас шестте - Бо, Дени, Катя Ковачева, Лара, Мари и Мирише ми на люляк ще получите нещо от мен. Естествено тази комбинация от материали си остава, но изненадата ще е коя какво ще получи.
Затова ще ви помоля да ми пишете на florilea@abv.bg и да ми дадете адресите, на които ще ви бъде удобно да изпратя пакетчетата.


И като завършек на тази публикация искам да ви благодаря, че споделихте моята игра и че се отбивате в моя блог.

Пожелавам на всички много усмивки!

6 коментара:

 1. Благодаря за наградата! Бъди зрава и нека вдъхновението не те напуска!

  ОтговорИзтриване
 2. Я, каква изненада! Споделянето на твоята игра май наистина ми донесе късмет и то неколкократно през последната седмица! Цвети, много благодаря за жеста!
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 3. Понякога очакванията ни са по-големи от реалността, но човек трява да е максималист! Все някога очакванията ни биват оправдани :)
  Забелязвам една такава тенденция по блоговете напоследък, че няма голяма актвност при игри за блогогодинки и рожденни дни. Аз същоне съм отнай-активните, но времето не винаги стига :)))
  Благодаря за жеста и за решението ти, да донесеш късмет на всички ни! Желая ти много споделено щастие, вяра и късмет!

  ОтговорИзтриване
 4. Ехааа! Този месец ми върви! Сигурно имаш "пръст" в тази работа :))) И аз благодаря за жеста! Късмет ти желая във всичко!

  ОтговорИзтриване
 5. Много благодаря за наградата-изненада! Наистина ме изненада-честно казано не очаквах, че ще стигне и до мен! Трябва да призная, че това е първата ми награда изобщо( в тези игри и предизвикателства) , която получавам. Пожелавам ти много късмет, вдъхновения и усмивки!

  ОтговорИзтриване
 6. Вече получих моето пакетче! Много ти благодаря!

  ОтговорИзтриване